نمونه متن اظهارنامه عودت سفته
« احتراما نظر به اینکه اینجانب …. از تاریخ …. لغایت …. نزد جنابعالی با سمت.. مشغول به کار بوده ام و با جنابعالی دارای رابطه کارگری و کارفرمایی داشته ام لذا در تاریخ…. و پس از اتمام قرارداد از سوی جنابعالی قطع همکاری شده ام. فلذا نظر به اینکه مبلغ .... میلیون ریال سفته به شماره سفته های ………نزد جنابعالی بعنوان حسن انجام کار و به امانت قرار دارد، خواهشمند است ظرف مدت ده روز از تاریخ رویت این اظهارنامه نسبت به عودت اصل سفته ها به بنده اقدام نمایید در غیر اینصورت با عنوان مجرمانه خیانت در امانت در مراجع قضایی تحت پیگیری قرار خواهید گرفت.»
براي كسب اطلاعات بيشتر و مشاوره با گروه وكلاى آريا، با آريا وكيل تماس بگيريد.
دوست دارید مقالات بیشتری درباره این موضوع در آریا وکیل منتشر کنیم؟
وکیل خوب به قوت قلب نیاز داره تا راهو ادامه بده لطفاً مارو لایک کنید
علاقه دیگران به این موضوع: 4.1 / 5. موکلان خوب ما که به ما نظر دادند: 21
اولین قوت قلب را برای ادامه راه به ما بده
2 پاسخ
خسته نباشيد يك سوال داشتم. بسيارى از شركت ها در بدو استخدام از متقاضيان اشتغال سفته هاى چندين ميليونى طلب ميكنند. لطفا بفرماييد روى اين سفته ها چه بايد بنويسند تا در آينده براى آنها مشكل حقوقى ايجاد نشود؟
اخذ سفته سفيد امضا و به اجرا گذاشتن آن طبق ماده ٦٧٣ قانون مجازات اسلامى جرم است، ولى اگر مبلغ آن سفته در متن آن و بابت ضمانت قيد شود، اجرا گذاشتن آن فاقد وصف جزايى بوده و جرم محسوب نميشود. كارفرمت بعد از اينكه خواست به اخذ وجه سفته از طريق دادگاه اقدام كند، بايد ابتدا تخلف كارگر را در مراجع ذى صلاح اثبات كند و سپس از دادگاه درخواست مبلغ مندرج در سفته را بعنوان خسارت (خسارت قراردادى) بكند.