در حالت اول مالک با سازنده به این توافق میرسد که در ازای پرداخت چک تضمینی به مبلغی بر اساس آورده سازنده یا بیشتر، پس از اتمام عملیات ساخت انتقال سند را انجام دهند.
حالت دوم برعکس حالت اول است؛ بدین معنا که در این حالت بر اساس توافق انجام شده سند ابتدا به سازنده انتقال داده میشود و در سوی دیگر معامله سازنده باید چک تضمین را به مالک بسپارد.
تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت باید در یک مکان مطمئن مانند دفتر اسناد رسمی، دفتر وکیل و بنگاه مشاور املاک انجام شود. در حالت سوم نیز مالک تعهد میدهد که بر اساس پیشرفت کار قدرالسهم انتقالی خود را به سازنده انجام دهد. شیوه این توافق که نسبت به دو حالت بالا مرسومتر و متعارفتر است این است که یک دانگ از سه دانگ سهم سازنده بعد از سقف پنجم، دانگ دوم بعد از اتمام نازککاری و دانگ سوم پس از پایان کار به نام زده میشود. لازم است بدانید برای هریک از این مراحل یک چک تضمینی از طرف مالک به سازنده داده میشود.
براى كسب اطلاعات بيشتر درباره نحوه سند زدن در مشاركت در ساخت و همچنين مشاوره با وكيل قرارداد مشاركت در ساخت با آريا وكيل تماس بگيريد.
5 پاسخ
از سايت عالى و مطالب بسيار كاربرديتون ممنونم.
با سلام ممنون از شما همراهی شما مایه دلگرمی ماست. آریا وکیل همواره در کنار شماست.
باسلام وقت بخیر
قراردادمشارکتی انجام شده که با همسایه کناری زمین تجمیع شده وزمین بنده سرنبش و مرغوب تر از زمین همسایه هست در تقسیم واحدها بخاطر بی اطلاعی ما یک واحد از سمت زمین خودم را به همسایه دادم البته درقرارداد نوشته شده نه بصورت رسمی والان پشیمان هستم و میخواهم از زمین خودم ملک داشته باشم میخواستم بدونم امکان پذیر هست یا خیر؟
ممنون
سلام و وقت بخیر
برای پاسخ مناسب نیاز به بررسی قرارداد می باشد، ولیکن در حالت کلی اگر در قرارداد شرط فسخی پیش بینی نشده نباشد چنین امکانی وجود ندارد.
با سلام، برای مشارکت بصورت 50 50 در حال بستن قرارداد با سازنده هستیم، دنگ اول بعد از اخذ پروانه، دنگ دوم بعد از اتمام اسکلت کامل، دنگ سوم رو سازنده میگه قبل از پایان کار بزنید بنامم، آیا درسته اینکار؟